31.12.2018

Vuosi kuvina





























Oli pakko ottaa pari kuvaa edelliseltä vuodelta, niin vähän on tullu enää kuvattua kameralla.
Viime vuonna en tainnukaan tällasta koostetta tehdä, vaikka se on ollu yhdenlainen perinne. Viime uusivuosi tosin vaihdettiin Himoksella, ni enpä olis koneelle päässytkään.
Tää vuosi on menny ehkä kaikista nopeiten, ja piti oikein ottaa kalenteri tähän ja kattoa siitä, mitä kaikkea on tapahtunu vuoden varrella.

Tammikuussa aloitin uuden valokuvausprojektin ja kiersin joka vuodenaikana tietyt paikat, ja tänään täytyy tehdä niistäkin kooste että saa sen loppuun vielä tän vuoden puolella.
Talvella innostuin myös hiihtämisestä pitkästä aikaa, ja 15.1 aloitin työt eläinlääkäriasemalla, mikä edellytti muuttoa takasin Pohjanmaalle.

Toukokuussa käytiin ekaa kertaa Kammikylässä ja kuun lopussa lähdettiin kuukaudeksi kohti etelää. Siellä toteutui yks mun isoimmista haaveista, ja oon tyytyväinen vaikkei Atlasvuoria näkynytkään. x)
Heinäkuussa oltiin Anastacian konsertissa, ja siinä toteutui kans yks pitkäaikanen haave. Tuli sellaset nostalgiahuurut ettei oo hetkeen ollu! Samassa kuussa oli Sebun fifteenjuhlat ja pieniä reissuja motskarilla ja autolla rannikolle. Elokuussa tuli 23 vuotta mittariin, ja kuunvaihteessa oltiin porukalla viikonloppu Vanajanlinnassa. Suosittelen kyllä lämpimästi käymään siellä, oli tosi kaunis paikka!

Syyskuussa oli Merigospel, ja sitte kalenterissa onki pelkkiä satunnaisia merkintöjä mummulareissuista ja muusta vastaavasta. Joulu meni perinteisesti ja tällekään illalle ei oo odotettavissa mitään erikoisempaa, vähän väkeä tulee kylään, mutta muuten tuskin poiketaan normeista.

Hyvää uutta vuotta!

Ei kommentteja: